divendres, 28 d’octubre del 2011

Sessió del cicle de cinema alternatiu suspesa.

La sessió de cine de hui a Camot on s'havia de projectar "Déjame entrar" es suspen a causa de motius aliens als organitzadors.
Si es posposa el dia o hi ha qualsevol sessió nova ho farem saber proximament.

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Raval es mou III


Els propers dies 4 i 5 tornem amb les festes populars del barri del raval. Aquest any comptarem amb nombroses activitats. a continuacio vos deixe la programacio provisional. la propera stmana tindrem ja el cartell definitiu.
Divendres 4 de novembre:
-Prego inagural
-Sopar de baix braç
-Monoleg
-Punxadiscos

Dissabte 5:
-Jocs
-Xerrada: dinamitzem el barri
-Actuacions
-2ºn concurs de cassoles d'arros al forn
-Sopar popular

PD: Ja pots adquirir el tiquet per al sopar a la llibreria la Costera, a la papereria la Tella, i al forn del Raval, o bé através del correu festesraval@gmail.com

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Cicle de cinema alternatiu


El proper divendres 28 torna el cicle de cinema alternatiu a CaMot. En aquesta ocasio veurem la pelicula "Dejame entrar" de Tomas Alfredson. comenarem a veure la pelicula a les 21:30 i podeu portarse un entrepa i sopar mentre la veiem. recordeu que a CaMot ens hem canviat de local i ara ens trobem al carrer de san Jacint Castanyeda

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Tornem a prendre el carrer!

Vinga gent! Avui tots a manifestar-se!

Centenars de ciutats de tot el món s'uneixen amb un mateix propòsit, sortir al carrer per tal de que s'escolte la veu oblidada del poble.

No podem faltar-hi!

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Tornem amb... "El guerrero de la basura" - Pase documental sobre autosuficiencia


Després de molt de temps inactius tornem amb un cicle d'activitats centrades en l'autosuficiencia i tot el que té a veure amb la capacitat de subsistir per nosaltres mateixa intentant dependre el menys possible d'aquest sistema... cosa que sembla està força lluny de la nostra realitat actual.

Així i tot hi ha gent com el Mike Reynolds que, a través de l'arquitectura (disciplina en la qual es va especialitzar) demostra com viure de forma completament independent. Aquest documental és el reflex d'una lluita constant per el dret a la investigació envers les persones així com la necessitat d'una nova consciencia cap al canvi climàtic, de la importància de l'autosuficiencia per a fer front a situacions extremes de catàstrofe i la necessitat d'un canvi de model tant polític, com econòmic.

Sense més preàmbuls vos convidem aquest 7 d'Octubre a les 22:30 de la nit a veure amb nosaltres aquest documental al nou Local de CaMoT, situat a dalt dels 4 cantons (cafès valiente cap amunt) Carrer Sant Jacint Castanyeda.

Ací vos deixem un enllaç amb el video per si no podeu vindre: vimeo.com/10798572

ENS VEIEM DIVENDRES PERQUE...
"SOLS INTENTE SALVAR EL MEU CUL... I AIXÒ ÉS UNA FORÇA PODEROSA!!