dilluns, 30 de març del 2009

Creant Xarxa


Creant Xarxa


Molts bones gentola diversa, aquest dissabte tindrà lloc a Xàtiva el “primer encontre de moviments socials intercomarcal” (com algú deia) al C/Blan nº9, a l’actual local de CAMOT, a prop de la plaça Sant Jordi, des de les 7h de la vesprada. La idea està clara, compartir les experiències que s’estan donant al nostre voltant de grups diversos per tal d’analitzar, reflexionar i construir junts una xarxa a fi de treballar en el nostre entorn.


Des de Cremats veiem necessari conèixer les cosetes que es fan tant al CSA La LLoca de Canals, al CSA L’estació d’Albaida, a CAMOT a Xàtiva i a l’Ateneu Popular la Forca de Carcaixent, per tal de conèixer-nos i aprendre junts d’aquestos petits punts de lluita front a la nostra crua realitat. L’objectiu col·lectiu sorgirà sol, ja quasi que segur que sorgiran idees per a fer històries conjuntes.


En fi, després tindrem sopar a 4€ al mateix local de Camot, si podeu anar confirmant l’assistència a assembleacremats(a)gmail.com estaria de cine, per tal de preveure el sopar.


I per últim la idea era fer algun tipus d’espai de trobada més informal, però encara estem buscant-lo…


En fi, es tracta de conèixer-nos, o de veure’ns aquells que ja ens coneguem, de xerrar, de compartir, de construir, de participar, i de fer cosetes juntes.


Salut i fins dissabte.