dimarts, 21 de juny del 2011

80.000 persones es manifesten a València el passat 19 de juny


El passat diumenge 19 de juny hi havia convocada una Manifestació Global convocada pel moviment 15 de Maig. A les 18:30 h, amb eixida des de la Plaça del 15 de Maig de València (davant l'ajuntament) hi havien congregades milers de persones amb pancartes, cartells i consignes que les unien amb un mateix objectiu: acabar amb la crisis, la corrupció, les retallades socials, el poder dels bancs i els privilegis dels polítics, per una democràcia vertadera i participativa.

Segons les dades de la web de l'Acampada València del 15 de Maig, foren unes 80.000 persones, arribades des de tot arreu del País Valencià, les que ompliren els carrers de la ciutat de València. El recorregut començava a les portes de l'ajuntament i acabava a Delegació de Govern amb la lectura d'un manifest. En cap lloc d'aquest trajecte ha hagut incidents, la marxa ha estat pacífica (no s'esperava menys, ja que no es tracta d'un moviment violent). Tot acabà de nou a la plaça 15 de Maig, on es sufocaren les últimes protestes.


Recorregut de la manifestació

Entre tota aquesta gent, ens trobàvem nosaltres, els veïns de Xàtiva. Amb la pancarta de la Plataforma de 'Ciutadanes de Xàtiva contra la crisis i les retallades', hem fet tot el recorregut per tal de recolzar aquesta iniciativa i fer força per a aconseguir els nostres propòsits com a poble.







Ha estat un èxit! Ara a continuar, que la lluita no pare!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada