dimarts, 4 de gener del 2011

Carta als Reis Mags d'Orient


Estimats Reis Mags d'Orient:

Ja queda poc per al dia 6, i sabem que pot ser fem un poc tard a escriure la carta, esperem que vos done temps a llegir-la per que tenim moltíssim que demanar.

Volem que ens cedisquen un espai a Xàtiva on poder reunir-nos i avançar amb la nostra feina sense tenir que deixar-nos els diners en el lloguer, és requerir massa?

Si vos resulta molta feina, abans que a nosaltres, PER FAVOR!, concediu-li aquest regal als xiquets i joves del Grup Escolta Jamboree de Xàtiva, que són més de 100 persones (compresos entre els 6 i els 27 anys) que es troben tots els dissabtes al carrer sense tenir on resguardar-se els dies que el temps no acompanya. I, ja posats a demanar, a veure si també li tireu una maneta a la gent del Cohinoor, també de Xàtiva, abans de que se'ls caiga el seu local al cap.

En realitat, ens queda molt més per a reclamar, és més, per a exigir, però som conscients de que no ho podem tenir tot.

Per favor, no es retardeu, l'assumpte corre molta presa i no podem esperar a que el nostre ajuntament ens faça cas.


Atentament, Cremats.

4 comentaris:

  1. jajajaja, tu estas segura de que eixos reis de l'orient no son amics del nostre estimat alcalde? perque si és així, ens portaran carbó, més que espais per als col·lectius!!!

    Molt bona, i molts records als pages, que son com els treballadors, els que fan possibles aquest dia, i que pobrets, ningú se'n recorda mai d'ells!!

    ResponElimina
  2. això és deveres, els pobres pages estirant del camello i el rei per tot el món, i total, al final s'enduen els altres tots els mèrits.

    bé, esperem ke no siguen amics del xikitin jejejeje sinó la portem clara

    ResponElimina
  3. ...i tambe que s´en recorden dels xiquets de Castelló que estudien al Severi Torres que no tenen una escola digna on estudiar sense olvidar dels milers arreu de tot el Pais Valencià qe continuen fent-ho en uns meravellosos barracons, i dels milers d´aturats que omplin tots els dies les cues de les oficines de treball en la seua majoria jovens, com no!! (..per un canvi de mentalitat, ja!!!), i de les injusticies que es produixen tots els dies a Palestina i al Sahara ocupat i per qe no, a tots els paisos anomenats en vies de desenvolupament, i de tots els qe sofrim cada dia el menyspreu de tota la gent qe diu ser democrata i pensen en imposar el seu pensament únic sobre els demes a qüalsevol preu, i a totes les injusticies socials que es produixen als països desenvolupats, i de tots els que m´oblide i que en son pocs...a i si tens temps porta-los als ixos de Xàtiva que no paren de queixar-se els espais que reclamen que si no no callaran, jejeje, salut companys!! LA LLUITA CONTINUA!!!

    ResponElimina
  4. és clar ke hi ha molt ke demanar! doncs no estan les coses mal ni res.

    però no ho he escrit per si acàs encara s'agobiaven de llegir tanta cosa i ens enviaven a cagar! jejejejeje

    ResponElimina