dimecres, 27 de maig del 2009

4t Arrós al Forn a l'Ateneu Popular La Forca

Bones companyes i companys!

Tenim el plaer de convidar-vos al 4t arrós al forn, de l'Ateneu Popular La Forca.

Menú: cassolà d'arròs al forn, picadeta (olives, cacaus, tramussos, papes i coca en pimentó), coca dolça, cafè i colpet de mistela, més la beguda. Són 10 euros, tots ells destinats per a l'autogestió. Reservar a: perkevull@hotmail.com , fins el dia 27 de maig.

Dissabte 30 de maig, a partir de les 12 hores en l'AP La Forca (c/Sènia Bonastre nº10). Cap a les 14 hores dinarem i seguidament concert de Asincopats.

Adjuntem el cartell. Salut i força!!! www.laforca.ppcc.cat


Comunicat:

Ja anem pel quart!!!
L'arrós al forn és una activitat que hi realitzem tots els anys, cap a maig, i ja és una activitat tradicional per a nosaltres. De fet fou la primera activitat que realitzarem al local. Començàrem per una activitat per a poder autogestionar el ilusionant projecte de crear un Ateneu Popular. Doncs, anem pel quart any de vida, i per molts més! En aquestos anys hem fet de tot: xerrades, conferències, taules redones, presentacions, debats, concerts, passes de peli, festes, sopars, barret, pancartes, xarxa amb associacions i organitzacions, hem eixit al carrer i uff! moltes coses més! les coses que contem i les que no! Però sobretot hem fet assemblees, debats i discussions! I no sols nosaltres, sinó un fum de associacions i organitzacions. I açò és imprescindible! Pensem què l'Ateneu està per 3 motius:
1.Per fer activitats que promoguen un canvi social, un foment cultural i que creen un espai revolucionari.
2.Per a crear xarxa: continuar aumentant el teixit social i organitzatiu local, comarcal, territorial i nacional.
3.Per ser un lloc de trobada social, cultural i política.

Bé, doncs això. Esperem poder continuar molt més amb aquest camí que fa quatre anys començàrem. Llavors, et convidem a compartir i participar en el nostre projecte: vine a l'arrós al forn i participa amb nosaltres! Col·labora amb l'autogestió de l'Ateneu Popular La Forca.


Salut, amor i molta revolta!!!
Assemblea de La Forca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada