dijous, 16 de desembre del 2010

Vaga de Consum 21 Desembre "Donde más les duele"


Fort Apache (per a descarregar en l'apartat Música) - Nega y Sophie Zoo

Sembla que tindre un efecte REAL sobre la consciencia de la població, o sobre les decisions polítiques, o sobre la voràgine capitalista a través de grans mobilitzacions com la del 29 de Setembre, són avui en dia camins curts que no ens porten a cap lloc.

La reforma laboral ja estava imposada abans de la vaga i com era previsible, en contra del que dictaminava el govern, aquesta ha enfonsat encara més la situació de precarietat i abandonament que sofrim com a esclaus d'aquest sistema. Si més no, accions individuals contra la banca, com la del 7 de desembre tampoc han sorgit efecte o no ha tingut el ressò suficient, al temps que es criminalitza la dissidència o la contrainformació com ara en el cas de WikiLeaks.

I com si no en tinguérem prou, l'atac contra el sistema de "des-protecció" social com ara l'imminent reforma del sistema de pensions o la supressió de la prestació dels insolents 426€, que són més una burla que una mesura anticrisi, fent de la situació actual un moment més idoni per a plantejar-se el suïcidi que per a pensar en estratègies de canvi.

Així i tot, sempre estem a temps d'escoltar "l'esperança és l'últim que es perd", així que aquest dimarts vinent, 21 de desembre diferents organitzacions i moviments estan posant en marxa una VAGA DE CONSUM. Més que un crit a la mobilització és una invitació a "donar l'esquena al capital", a través d'incidir en un dels punts neuràlgics del mateix, el consumisme, malaltia que a totes i tots afecta. És difícil paralitzar els mitjans de producció, és difícil redirigir la política, però recau en l'actitud individual o d'entitats socials no contribuir a la suma d'ingressos del capitalisme de forma continua, desenfrenada i insostenible, sobre tot en aquestes "felices compras" de nadal.

Clar que... no deguem caure en netejar la consciencia en una acció puntual, sinó que cal repensar individual i col·lectivament perquè estem despilfarrant les nostres vides a través del consum, que ens impulsa a fer-ho i com podem aturar-ho. Per això, aquest 21 de desembre VAGA DE CONSUM i punt inicial (o no) per a tirar endavant noves lluites i formes de subsistència.

Més informació en http://www.huelgaconsumo.org/



Menys consum, Més lliures!!

3 comentaris:

  1. això si ke és una entrada ben feta!
    text, música, enllaços...

    ben treballat!

    ResponElimina
  2. ei!! podriem signar el manifest com a kol·lectiu, demà ho xarrem!! muakssss

    ResponElimina
  3. "fent de la situació actual un moment més idoni per a plantejar-se el suïcidi que per a pensar en estratègies de canvi" què bó! xDD

    ResponElimina