dijous, 9 de juny del 2011

Càrrega policial contra els 'indignats' valencians a les portes de les Corts

Hi ha cinc detinguts i una desena de ferits.

Avui es celebrava el ple de Constitució de la VIII Legislatura a les Corts Valencianes. Per aquest motiu, davant de les portes de les Corts s'han concentrat un grup d'indignats' del moviment 15 de Maig de València. Aquesta concentració es va iniciar anit, també com a acte de solidaritat amb els 'indignats' de la Porta del Sol, que es trobaven front al Congrés dels Diputats a Madrid.

Els 'indignats' valencians estaven reunits al carrer Navellos, protestant contra la corrupció, tant del Partit Popular valencià, com de qualsevol altre partit polític. Alguns dels lemes eren: “el president a Picassent”, “amb tant de xoriço no tenim per a pa” o “fora corruptes de les institucions”. La policia, ha tallat el carrer i ha establert una perímetre de seguretat, per a controlar el pas de la gent, i protegir als polítics que anaven acudint.

Segons informen des de Acampada València, ha estat aquest mig dia, cap a les 13:00 h, quan la Policía Nacional ha iniciat la càrrega. Tot ha començat amb el registre per part de la policia de la motxilla d'un individu, qui ha protestat per aquest comportament. Alguns dels manifestants s'han unit aquestes protestes i la policia ha contestat amb cops de porra. Han resultat ferides unes deu persones, entre les que es troba Juan Ponce, diputat de Compromís que assitia a l'acte, i cinc han estat detingudes.


Ací teniu algunes imatges dels concentrats anit i de la brutalitat de l'actuació de la Policia Nacional.










2 comentaris:

  1. "Luego está la policía,
    ratas hambrientas con ganas de joder.
    Ellos son la porquería,
    perros armados en manos del poder"

    tota la nostra solidaritat en la gent de valència, és el moment de seguir endavant encara que intenten parar-nos...

    ni un pas enrere!

    ResponElimina
  2. Prenem nota per a l'assemblea d'aquesta vesprada. A veure si podem fer alguna mostra de solidaritat o algo així.

    La putada es que els esdeveniments van a un ritme i les mobilitzacions a un altre. Ofereix ací el meu suport i ànims a la gent de la capital que ha sofert la carrega, ha reforçat la concentració i aquesta vesprada seguirà al peu del canó.

    ResponElimina