dimarts, 10 de maig del 2011

Biblioteca

A les dates que hi som ja s'acosten els examens, tant els de l'institut i selectiu com els de les universitats. A la nostra ciutat no tenim lloc on anar a estudiar llevat de la biblioteca municipal que s'omple de seguida i no dona abast per a tots els que necessitem un lloc per anar a estudiar. Des de la Biblioteca Julia Ventura volem contribuir amb el nostre granet d'arena per a que tots tinguem un espai on poder fer la nostra feina.
A partir del proper dilluns 19 al local de CaMot (carrer blanc nº 9) la Biblioteca Julia Ventura obrira les seues portes de 18:00 a 21:00. Ja sabem que es un horari molt reduit però esperem que ens siga a tots d'utilitat.
Per a ser soci de la biblioteca nomes cal portar un llibre que tingueu per casa que no s'estimeu molt o que ja no vos faja falta.

També volem posar en marxa una iniciativa de consum conscient i ecologic al voltant de la lectura. Tots sabem que els llibres son molt cars i les noves tecnologies que ens permeten llegir en format digital son mes cares encara i molt menys ecologiques i sostenibles.
Per aixo volem encetar el projecte d'intercanvi de llibres per a que tots puguem gaudir de la lectura. Simplement caldra deixar un llibre i triar dels que estiguen disponibles.

1 comentari:

  1. ara que ja he acabat la carrera obrin una biblioteca del rollo??? sempre fem tard a tot la nostra quinta jajaja.

    Hem pareix una idea de luxe Hector, me passaré algun dia a fer la visita per allí, una abraçada i sort als examens per a totes!!!

    ResponElimina