dimarts, 24 de maig del 2011

Per la democràcia participativa JA! - Aquest dijous 28 a les 20h tots a l'albereda!


Manifest:

Des de la Plataforma de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva contra la crisi i les retallades, fem una crida a tota la ciutadania de Xàtiva per participar en la concentració que tindrà lloc aquest pròxim dijous dia 26 de maig a
les20 hores davant l'Ajuntament de la capital de La Costera, baix el lema: Contra la crisi i les retallades: democràcia participativa ja.

Els motius que ens porten a aquesta convocatòria són: 

1. Perquè volem que la veu de la ciutadania s'escolte a l'Ajuntament més enllà del vot cada 4 anys. Pensem que les decisions importants que ens afecten com a xativins i xativines han de ser preses pel conjunt de la
ciutadania.

2. Perquè volem que des de l'Ajuntament ens prenguen mesures concretes per aturar les conseqüències de la crisi econòmica. 

3. Perquè no volem que aquest Ajuntament continue malbarant els diners públics en compte d'invertir els nostes diners en mesures per fer front als efectes de la crisi.

4. Perquè no volem que els nostres diners siguen utilitzats per salvar els bancs,les empreses que han fet fallida per culpa de les seua mala gestió o per crear grans infraestructures Per tot açò i molt més, animem a tota la ciutadania de Xàtiva a participar d'aquesta concentració, a portar les seues reivindicacions i a fer-se sentir
aquest dijous a les 20 hores a la porta de l'Ajuntament. 


Manifiesto:


Desde la Plataforma de ciudadanos y ciudadanas de Xàtiva contra la crisis y los recortes, hacemos un llamamiento a toda la ciudadanía de Xàtiva para participar en la concentración que tendrá lugar este próximo jueves día 26 de mayo a las 20 horas delante del Ayuntamiento de la capital de La Costera, bajo el lema: Contra la crisis y los recortes: democracia participativa ya.

Los motivos que nos llevan a esta convocatoria son:

1. Porque queremos que la voz de la ciudadanía se escuche en el Ayuntamiento más allá del voto cada 4 años. Pensamos que las decisiones importantes que nos afectan como Setabenses tienen que ser tomadas por el conjunto de la ciudadanía.

2. Porque queremos que desde el Ayuntamiento se tomen medidas concretas para frenar las consecuencias de la crisis económica.

3.Porque no queremos que este Ayuntamiento continúe malbaratando el dinero público en vez de invertir nuestro dinero en medidas para hacer frente a los efectos de la crisis.

4. Porque no queremos que nuestro dinero sea utilizado para salvar los bancos, las empresas que han hecho quiebra por culpa de su mala gestión o por crear grandes infraestructuras. Por todo esto y mucho más, animamos a toda la ciudadanía de Xàtiva a participar en esta concentración, a llevar sus reivindicaciones y a hacerse escuchar.

Este Jueves a las 20 horas en la puerta del Ayuntamiento.

22 comentaris:

  1. jo crec que deuriem de començar a menejarse per atraure mes gent que pot pensar com nosaltres, fixanos en altres ciutats, que estan al carrer, desde comvocar asamblea al carrer, fer un bona difusio al carrer, asamblees de veins, associacios... tambe prodreim organitzar xerrades sobre corrupcio, educacio, sanitat, lleis, aço son soles idees, pero crec que podriem dur a terme alguna coseta aixina, que dieu.

    ResponElimina
  2. Uf, yo me quedo en casa, que empieza la liga rumana.

    ResponElimina
  3. ?????

    i eixa patata de comentari?

    ResponElimina
  4. Pot ser un dels rumanos que va empadronar el PP xD

    ResponElimina
  5. De que la manifa, para que se vaya ZP, por dignidad?

    ResponElimina
  6. Pero es una fiesta privada o habeis convocado al personal?

    ResponElimina
  7. Pot assistir qui vulga, l'albereda es de tots al igual que l'ajuntament pero...en aquest ens tirarien a patades

    ResponElimina
  8. No esteu fent molta difusió.......feu un event al facebook......anim companys.... FORA LES DICTADURES

    ResponElimina
  9. Eso, una cocentración contra la dictadura cubana.

    ResponElimina
  10. Contra totes ximet! les imposades i les que trien els quatre bobos de turno

    ResponElimina
  11. Benvolguts amics piruretra, anonymus, escarlet, apardalat no representat, joaquin, i de segur que algun altre que hem deixe (et demane disculpes company, no puc saber-me el nom de tots els nostres fidels seguidors) moltíssimes gràcies.

    Moltíssimes gràcies en primer lloc per fer creixer de forma exponencial les nostres visites i comentaris, això ens dona forces per a fer més entrades i accions, perquè sabem que esteu amb nosaltres.

    Gràcies en segón lloc per els comentaris en castellà, feia temps que no en veiem cap per ací, i ja no sabem si vivim al país valencià (castellano parlant de "pura cepa") o es que ha triomfat la lluita pels paisos catalans.

    Gràcies també per indicar-nos que anem per el camí correcte, que el nostre bloc, espai de consulta, trobada, reflexió i difusió és un referent per a vosaltres, que vos importa, que vos preocupa, això ens fa gaudir (disfrutar) com si ens donaren un premi de 10.000€ per el bloc més subversiu. Ens demostreu així que ho estem fent millor que mai, que la nostra tasca té efecte, i fins i tot... que mereix un cop d'atenció i un respecte.

    La llàstima seria que tan sols fores un troll amb diversos pseudònims, això ens posaria força trists... També és una llàstima que no tingueu la bona voluntat de dir qui sou, sinó de segur que vos convidàvem a un sopar magnífic, o a una de les nostres xerrades formatives, o inclús a vindre a un concert d'eixos de peluts al que tant ens agraden... i si vos portareu bé, igual fins i tot vos podriem obrir les portes a participar a la nostra secta particular i força exclusiva.

    En fi, un fort abraç amics, espere ansios els vostres comentaris, així aquest bloc es convertirà en un espai de debat magnífic entre els que busquen la veritat (sense trobar-la però llutiant, és a dir, nosaltres) i els que busquen arguments per a defendre la mentira.

    Sort amics!!!! i no oblideu la nostra consigna, sobre tot tu Ximet:

    Alfonso, te necesitan en cuba,
    aqui en Jàtiva, ya has hecho fortuna!!!

    PD: ja tenim un esdeveniment (evento) al Facebook!!!!!! disculpeu les errades ortogràfiques.

    ResponElimina
  12. Piruleta soc jo es que no tenia ganes de entrar xDDD Pero hi han alguns anònims que teleta xDD

    ResponElimina
  13. si que tens que estar aPPardalat per a ser el representant de tots els aPPardalats no??

    o es que t'han elegit per votació PPopular??

    ResponElimina
  14. vos segueixc desde ja fa un temps, i encara que no comente perque realment d'aquestos temes no se molt, i mes val callar quan no es sap be del que parles...m'agrada que informeu del que passa al nostre inrrededor perque així fa que hem senca un poc menys ignnorant i que m'interese per coses que abans ni sabia.
    felicitats pel vostre espai informatiu

    ResponElimina
  15. ¿Com ha quedat l'assumpte? ¿Algú s'ha atrevit a acampar a les portes de l'ajuntament? :P

    ResponElimina
  16. Hombre, teniendo en cuenta que el próximo "Jueves 28" será en Julio, es normal que no fuera ni dios. No es porque la convocatoria fuera la chorrada del año, por supuesto.

    ResponElimina
  17. Q este dijous va estar be no poru de gent amb interes de fer coses no... aixo magrada, no fer com fan els PPeros q base de soparet compren a 4 avis per a quels voten. per cert vaix vorer el llibret informatiu de PP per a les elecions no te desperdici perfavor feuli una miradeta es molt bo.

    ResponElimina
  18. hola 'anònim', podries aclarir a què et refereixes quan dius això del 'dijous 28'?
    per ke, pel ke he llegit, al cartell i al manifest posa dijous 26 de maig.

    d'on t'has tret eixe 28?


    gràcies!

    felicitats cremats per una feina ben feta

    ResponElimina
  19. ho posa al titol es una simple errata.
    de totes formes gracies a tota esta gentola ja s'ha posat aquesta entrada en la segona mes vista del bloc.
    Molt beeee cremats ho estem fent de puta mare!!!!!

    ResponElimina
  20. xè colló!
    també cal dir, ke de quatre vegades que està escrita la data, si hi ha una ke s'ha escapat un simple número tampoc és la fi del món.

    pitjor seria si regalarem tratges no?
    jejejeje

    ResponElimina