dimarts, 5 de juliol del 2011

CaMoT es muda a un altre lloguer!!!!

Hey gentola! Per a qui encara no ho sàpiga... CaMoT es muda a un altre espai!!!!

El ja reconegut i famós roder del nostre poble, ha decidit que la seva etapa al carrer blanc ha finalitzat i que és el moment de mudar-se a un altres espai on seguir treballant per a robar-li al clero... però esperem que aquest cop no el pillen dormint els forners!

L'espai on cremats, els amics i amigues de CaMoT,  la plataforma contra la crisi i les retallades tants i tants altres col·lectiu han desenvolupat accions i actes de tot tipus, i que ha acollit projectes com Barat a agafar, Radioburropolseguera, la Canyota, etc... 

Comença una nova època, però abans... hi ha que fer neteja i buidar el vell local, ben diferent del que d'ací poquet ens acollirà, i per tant amb funcions i espais diferents, per això crec que els cremats deuríem de quedar un dia per a veure que fem amb tot aquest nou panorama. Cal veure que fem amb tota la infraestructura que tenim dipositada al ja "vell" i "bell local".

En fi teniu més informació sobre el que els amics i les amigues de CaMoT ja estan fent, un abraç i a veure si ens veiem prompte, au penya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada