divendres, 22 de juliol del 2011

Cicle de cinema alternatiu.

Seguim amb el cicle de cinema alternatiu a Camot:

Ja està programada la tercera sessió del cicle amb el film "Los olvidados” de Luis Buñuel per al dimarts 19 a les 21:30 i “El gabinete del Dr. Caligarir” de Robert Wiene per al dijous 21 a les 19:00.

Recordar-vos el sopador vegà que farem els dijous desprès de la pel•lícula. Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer el veganisme no sols com a una dieta, sinó com un mode de vida més sà i sobretot més compromès. Tot el que vullga assistir al sopar vegà simplement ha de confirmar la seua assistència al correu cinemalternatiu@gmail.com o al telèfon 678334372.

1 comentari:

  1. Que cabrons, pa una vegada que algú fa algo va i hem coincideix amb els assajos del ja consolidat grup de música "casus belli", jajajaja.

    Una pena parella, ja sabeu que m'agradaria muntar però que m'és impossible, ho senc, a l'igual que el cine és important per a vosaltres la música ho es per a mi.

    Un abraç i molta sort, espere que de cara a futures edicions no ho feu els dies d'assaig, molta sort i un abraç per a tots els organitzadors i assistents.

    ResponElimina