dimecres, 6 de juliol del 2011

Cicle de cinema alternatiu


Amb la intenció de despertar un poc les ments acostumades a films que no et fan reflexionar realitzem aquest cicle de cinema a càrrec d’Adrià Espí i Jaume Richart; hi haurà a CaMot (C/Blanc Nº9) una sessió de cinema cada dimarts i dijous de l’11 al 31 de Juliol.

Els dimarts la pel·lícula es projectarà a les 21:30 i es podrà portar menjar i beguda per a sopar. La temàtica de les pel·lícules que vorem els dimarts girarà al voltant de la responsabilitat que tenim els espectadors a l’hora de rebre les imatges que se’ns transmet des del film, amb pel·lícules del gran Buñuel fins a la cruenta realitat de les faveles brasileres en “ciudad de dios”.

Els dijous la pel·lícula es projectarà a les 19:00. Després de la projecció, per tant sols 3 euros podrem gaudir d’un sopar vegà. Els dijous vorem grans clàssics de la ciència ficció i del terror, des del Ciberpunk de Ridley Scott als pioners del terror de principis del segle XX.

Ja està programada la primera sessió del cicle amb el film “Ciudad de dios” de Fernando Meirelles i Katia Lund per al dimarts 12 a les 21:30 i “¿Quién puede matar a un niño?” de Narciso Ibáñez Serrador per al dijous 14 a les 19:00.

Per últim parlar-vos del sopador vegà que farem els dijous desprès de la pel·lícula. Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer el veganisme no sols com a una dieta, sinó com un mode de vida més sà i sobretot més compromès. Tot el que vullga assistir al sopar vegà simplement ha de confirmar la seua assistència al correu cinemalternatiu@gmail.com o al telèfon 678334372.

1 comentari:

  1. ke wai!!!!
    alli em tindreu! mentre es tracte de veure bon cinema conteu amb mi

    ResponElimina