dimecres, 5 de gener del 2011

Ja està ací RADIOBURROPOLSEGUERA!!!!!

Ens ha costat, però ja tenim ací... RADIOBURROPOLSEGUERA!!!!


Ja feia temps que li pegàvem voltes a això de tindre un mitja de comunicació alternatiu més enllà del blog, per això tenim el plaer de presentar-vos el nou projecte de CREMATS, la radio (que volem que siga comunitària) RADIOBURROPOLSEGUERA.

Encara no tenim un blog específic, i crec que tardarem en emetre per aire si és que algun dia poguem o ens deixen, perquè tal i com estan les coses... ens estan privatitzat fins a l'aire. Però de moment podeu escoltar el primer programa que hem fet en el nostre blog: SUMANT LLUITES!!

SUMANT LLUITES pretén ser un espai de trobada entre diferents col·lectius amb l'objectiu de compartir i donar a conèixer als col·lectius, entitats, grups, o millor dit a tots aquells que lluiten per transformar la realitat que els envolta. La idea és convidar cada programa a un grup de gent proper a nosaltres que s'organitze per a fer front a diferents problemàtiques a més d'incorporar una xicoteta agenda per a fer difusió d'aquelles activitats o accions que cada cop més és desenvolupen al nostre País Valencià, sobre tot a Xàtiva i la Costera, però sense deixar de banda el món sencer, i com no sempre acompanyats de bona música. Si teniu actes en les properes setmanes, comuniqueu-ho al correu que apareix més avall.

En aquest primer programa (piloto) ens entrevistem a nosaltres mateixa, sabem que sona un poc estrany, però pensàvem que era la millor forma de començar.

Si teniu interès en donar a conèixer la vostra iniciativa, projecte o col·lectiu, tan sols teniu que posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de la radio radioburropolseguera@gmail.com. Per una altra banda, el que volem és que RADIOBURROPOLSEGUERA siga una ràdio COMUNITÀRIA, per tant, si voleu fer el vostre propi programa de radio, nosaltres vos posem els mitjans necessaris (un poc precaris la veritat com podreu escoltar a la gravació) a la vostra disposició, tan sols teniu que comunicar-ho.

Per a acabar, tan sols dir-vos que espere'm que vos agrade, i que entre tots fem creixer aquest nou projecte. En breu tindrem un altre programa i noves edicions de Sumant Lluites. Espere'm les vostres sugerencies, i tan sols teniu que donar-li al play per a començar a gaudir de RADIOBURROPOLSEGUERA!!!

Gràcies a tots els que ens heu donat ànims per a continuar endavant!!!!

Salut, i ens vegem als carrers... o a la ràdio.




8 comentaris:

  1. Què grans les cremades i els cremats!!!! Gràcies per la iniciativa.
    Una coseta: els presentadors se'ls escolta un poc malament, potser haurien d'arrimar-se més al micro.

    ResponElimina
  2. xè ixos cremats! saben fer de tot! ara ens sorprenen amb una radiooooooooooooooooooooo

    jejejejejeje doncs no està gens mal el resultat no? per a ser el primer... poc a poc anirem millorant!

    moltes felicitats a tots!

    ResponElimina
  3. eres un crack boleta, però per si no t'havies donat conter, ja fa temps que això de la xarxa de radios lliures està a la part dreta del nostre blog, per si algú les volia sentir jajajajajaja, un abraç mestre ajajajaja

    ResponElimina
  4. per mi wai eixa idea bowling, però ara quan les coses vagen tirant endavant i la qualitat siga molt millor!

    ResponElimina
  5. primssss esta moolt xuloo! ara ya a x el segon capitulet XD

    ResponElimina
  6. Enhorabona!!!! molt bona iniciativa!!!!

    ResponElimina
  7. Frikis!juajuajua.....
    Sou mals FENÒMENOS!
    No cal que us diga que el millor de l'entrevista està al minut 28,no?GRANDE BERRI!!!!!!
    SORT SOCIS!!!!!!!!!
    No cal que posse qui dels dos componenets de la diesel soc,no?jijiji...

    ResponElimina