dissabte, 15 de gener del 2011

Sumant Lluites nº1 amb Endavant La costera


Ja podeu sentir el segon programa de Sumant Lluites que va dedicat a totes les treballadores ací:


En aquesta ocasió comencem amb un poema de Vicent Andrés Estelles acompanyat de l'himne "Orgull de classe" dels Inadaptats. Seguidament entrevistem a Maria Josep i Octavi de Endavant La Costera, militants actius de l'esquerra independentista dels Països Catalans. Amb ells descobrirem per a qui no ho conega que es això d'Endavant (http://endavant.org/ ). Parlarem també sobre la crisi i les retallades socials que està imposant el govern, sobre tot de la reforma de les pensions que ens volen estacar aquest mes de gener en benefici del capital i en detriment dels treballadors.

I finalitzarem el programa convidant a tothom a la concentració que tindrà lloc a Xàtiva La Cosetera el dia 21 de Gener a les 20 hores a la porta de l'ajuntament amb el lema "Tombem la reforma de les pensions" que organitzen de forma conjunta Camot - Cremats - Endavant la Costera - Assemblea de Joves de l'esquerra independentista L'Escarot - CAJEI. Tot açò amb la música de Skaparràpid, Lendakaris Muertos, Bérurier Noir i Los chicos del Maiz i la companyia de Marxi i Eva com a locutors del programa.



Voldríem des de la radio donar les gràcies a tots per el suport que donareu a l'anterior programa que porta ja més de 80 reproduccions i reiterar que Radioburropolseguera vol ser una radio comunitària, que podeu opinar, vindre a participar al programa, o crear el vostre propi espai radiofònic posant-vos amb contacte amb nosaltres a través del correu electrònic radioburropolseguera@gmail.com Tal i com diu la Eva "nosaltres posem els mitjans, i vosaltres
poseu la veu".


Per a finalitzar convidar-vos a deixar els vostres comentaris i suggerències al blog, i que ens vegem el pròxim dia 21 de Gener a les 20:00 a la porta de l'ajuntament de Xàtiva per a TOMBAR LA REFORMA DE LES PENSIONS o a qualsevol de les altres mobilitzacions que s'estan organitzant amb aquest fi.

Un abraç molt fort i ens veiem als carrers... o a la radio!!!!!

9 comentaris:

  1. com es nota ke ha millorat barbaritats el so! m'agrada, m'agrada...

    també caldria donar les gràcies a la gent del grup 'dirty soul riders' (espere ke s'escriga així) per deixar-nos els micròfons!!!

    un bes!

    vinga, a per el tercer!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la iniciativa! Aniré seguint-vos.

    ResponElimina
  3. Aquest és un vídeo que ha fet Endavant per la campanya unitària i convoca a la manifestació contra la retallada de les pensions i a la vaga general al Principat i la jornada de lluita arreu els PPCC:

    http://www.youtube.com/watch?v=S93PXhGdkVc

    Per cert, dir-vos que el primer programa porta després de 12 dies en "antena" més de 100 reproduccions, i el segón que tan sols porta 2 dies més de 50. Moltíssimes gràcies a tots per compartir el nostre esforç. Ens vegem el 21 a les 20h a la porta de l'ajuntament "Tombem la reforma de les pensions"

    ResponElimina
  4. si és ke som uns craks!
    gràcies per mostrar-nos el video. esperem ke isca bé la concentració del 21...

    ResponElimina
  5. blogadicta no home... és ke quan una feina està ben feta sempre se la veu més d'una vegada... no és ke estiga revisant cada dos per tres el blog...

    (guinyo guinyo)

    ResponElimina
  6. eh! en la pàgina d'endavant posa, 'radio arre burro polseguera'!!!
    la gràcia està en ke el 'arre' és substituït per la paraula 'radio'!!!!!

    ResponElimina
  7. Vos recomane el àudio o podcast que hi ha a la part dreta del blog a l'espai de la Xarxa de Radio Lliures del país Valencià que porta per nom: "Que política que pensiones, amb Miren Etxezarreta" de Radio Klara, no té desperdici per a comprendre el tema de les pensions i el marc que mobilització actual. Si no el trobeu punxeu on està la imatge i busqueu-lo, un abraç per a tots i que el gaudiu.

    ResponElimina
  8. Així com també podeu llegir el següent suplement especial, el "Ja n'hi ha prou" prepara't per els diaris de L'accent, Catalunya i la Directa, on hi apareixen diferents articles sobre el tema de la reforma de les pensions. Tan sols teniu que visitar l'enllaç.

    http://www.endavant.org/images/diari.pdf

    ResponElimina