diumenge, 30 de gener del 2011

Sumant Lluites nº2 - Aquest cop, amb CaMoT

En aquest segon programa (oficial) de Sumant lluites coneixerem amb l'ajuda de la nostra ja habitual locutora Eva i del locutor nòmada, en aquest cas Hector, l'experiència d'aquells que van quedar com CaMot, a través de les vivències de Vicent Garrido, Bernat Gramage, Ester Soler i Clara Ibáñez.




Encara que en aquest programa disposàvem d'uns mitjans més precaris, podreu escoltar en primer lloc la historia del roder CaMoT, gràcies al text del Toni cucarella que va penjar al seu blog “Cucarella en roba de batalla”.

Seguidament parlarem dels inicis d'aquesta excel·lent iniciativa que te actualment la seua seu al C/Blanc nº9 de Xàtiva, i que podeu seguir totes les seues accions, tallers, xerrades, i campanyes a través del seu blog http://camotweb.blogspot.com. Parlarem dels inicis, de les campanyes que durant anys han posat en marxa com ara la d'objecció fiscal, sobre les accions de solidaritat, denuncia i sensibilitazació. En la segona part parlarem dels projectes que actualment porten en marxa com ara “barat a agarrar” que treballa temes de consum conscient, “l'escoleta” que surt de la necessitat del debat i la formació interna, i la lluitadora “Oficina d'informació sobre drets socials – La canyota”. I finalitzarem aquesta, parlant de l'ultima campanya que han posat en marxa junt amb Cremats amb l'objectiu d'incrementar la partida presupostària de les ajudes d'emergència, ací teniu més informació en aquesta adreça: http://camotweb.blogspot.com/2011/01/nit-al-ras.html


Tot açò barrejat amb la denuncia de les situacions d'injustícia que es sofreixen arreu del mon, i identificant els culpables, d'aquest dolor “clamorós de la humanitat” que moltíssima gent sofreix en aquestos temps, i que per el que pareix guiarà el futur de CaMoT.

També contarem amb un nou espai on donarem a difondre dos blog molts interessants, com son L'aixeta - http://laixeta.blogspot.com del Vicent Terol, membre de Camot del qual recitarem un dels seus microrelats “Les ulleres”. I el novedos Artificial Zine - http://artificialzine.blogspot.com
que, després de la ja coneguda RusYouthRadio, arriven pegant fort amb un nou fanzine sobre l'escena punk i hardcore de la Costera.

Tot açò amenitzat amb la Música de Mario Viglietti, Ovidi, Pornophonics, Linea de fuego i Potato. I alguns aforisme del Fuster a càrrec dels membres de Camot.

En fi, tota una aventura. Esperem que vos agrade i recordar-vos que:

.- El dimecres 2 de febrer, a les 19.30h, ens veurem a Camot (carrer blanc, 9) per debatre sobre quines són les següents passes a donar per tal de fer efectiu l’augment de les ajudes d’emergència social. A la que esteu tots convidats, tant a nivell individual com col·lectiu.

.- El dissabte a les 19h al Centre Social la Lloca de Canals hi ha una xerrada sobre Unió Europea VS Cuba (més info properament) a càrrec d'un professor de la universitat de La Habana.

.- Dissabte 12 a Camot, taller de sabó, des de les 10h.

Podreu seguir totes les novetats als nostres blogs, un abraç... i ens veiem a la radio.

PD: si algú vol participar-hi a Radioburropolseguera, podeu contactar amb nosaltres a través de radioburropolseguera@gmail.com – Recordeu que volem que la radio siga comunitaria, i això és impossible sense la participació de tots, cal fer notres els mitjans, sols així reflexaran la crua realitat, i no la mentida que ens venen els mass media.

2 comentaris:

  1. ke vaig a dir ke encara no haja dit??
    doncs això, ke moltes felicitats cremats, i ke akest programa és igual d'interessant ke altres.

    vinga, ens 'escoltem' al pròxim!!!

    un abraç molt fort

    ResponElimina
  2. la veritat que molt bé, aneu guanyant en qualitat i contingut…
    enhorabona cremaets!!!

    volem més polseguera borriquera!

    salut companys!

    ResponElimina