dimarts, 25 de gener del 2011

La mobilització continua!!! Aquest dijous 27 totes a València

El passat divendres ens reunirem davant l’ajuntament de Xàtiva amb el lema "Tombem la reforma de les pensions" per a demanar que s’ature la reforma de la llei de les pensions, que ens afectara a tots els treballador@s i aturades. Allí ens trobàrem més de 50 persones membres de Cremats, CaMot, l’Assemblea de joves de la costera L'Escarot i Endavant, entitats  convocants, a mes de la gent que va vindre a mostrar el seu rebuig cap l'agressiva explotació del sistema capitalista i de les retallades socials que ens imposen els "nostres polítics".

Però açò no acaba ací, ens colen  les reformes com volen, ací i a tot arreu. Ja n'hi ha prou, les nostres vides no són un negoci! Aquest 28 de Gener el consell de ministres aprovarà davant l'oposició dels ciutadans una vegada més, una de les retallades de drets socials més besties dels últims anys amb l'objectiu d'afavorir la privatització de les pensions per a més benefici del capital, que veu en elles una important font d'ingressos. Sembla que amb la crisi les grans corporacions i els bancs no han tingut prou, i utilitzen de nou al govern per a augmentar la distancia entre els més rics i els més pobres, això si, a canvi de mantenir els privilegis d'aquells  que gaudeixen de pertànyer a la "classe putolítica".  Aquest atac als nostres drets no ve de nou, i sembla que fins i tot els grans sindicats ho veuen amb ulls de bons amics, fugint de lluita obrera que els deuria de caracteritzar. 

Però això no significa que la lluita s'ature. Tenim més motius que mai per a fer front a aquestes aberracions , per tant, ens veiem totes a la manifestació que hi ha convocada aquest dijous a la porta de l'ajuntament de Blavencia, a les 7 de la vesprada, unint-nos així a les diferents vagues generals que s'han organitzat arreu de l'estat. 
Des de Cremats, dir-vos que molts de nosaltres sortirem en tren des de l'estació de Xàtiva al tren de les 18:10, així que si algú vol companyia per a vindre, que deixe un comentari per a poder esperar-lo, o que estiga puntual a les 18h a l'estació.

Un abraç, i ens veiem als carrers!!
Tombem la reforma de les pensions!!

1 comentari:

  1. felicitats amb el resultat gent.

    ojalà el 100% de la població participara en aquestes coses i fora també concient de ke les coses estàn fatal!

    ResponElimina