dilluns, 7 de febrer del 2011

Sumant Lluites nº3 Especial Unió Europea contra Cuba

Burroaficionats, aquesta setmana tenim el plaer d'oferir-vos un programa un tant especial. Des del carrer, al solet i a la vora del riu, i no des de Xàtiva, sinó des de Canals, vos presente'm un programa especial sobre "Unió Europea contra Cuba".



Com sempre la qualitat de l'àudio no és molt fins allà, així que pareu bé l'orella si voleu escoltar l'entrevista que li férem a Raynier Pellón, amable historiador i professor de la Universitat de l'Havana que està de gira per la península amb l'objectiu de donar a conéixer la situació actual de Cuba així com el bloqueig que du a terme la nostra neoliberal Unió Europea a través del "la posició comuna" contra Cuba (teniu més informació a una de les anteriors entrades).

Amb ell parlarem de democràcia participativa, de les ingerències en el panorama soci-polític Cubà, de les polítiques de bloqueig, dels presos, de l'anomenada opossició, del paper dels Estats Units, de la manipulació d'informació i com no del paper que juga la Unió Europea en la vida del poble Cubà i de la falta de respecte de la posició comuna front a l'elecció d'un poble d'un sistema diferent al capitalista.

Si voleu més informació, sentiu el programa, que aporta les claus necessàries per a comprendre la situació actual de Cuba d'una forma completament diferent a la que habitualment ens mostren els mitjans de comunicació. A més cop ens acompanyarà la música de Silvio Rodriguez, Pablo Milanés, Santa Fe i Eina, elegida (excepte la
de Eina) per el propi entrevistat.

Agrair a la gent de la coordinadora de Solidaritat la possibilitat de comptar amb un especista com Raynier, així com a Cremats, L'Escarot, Camot i Endavant la Costera, la xerrada que esdevingué al Centre Social La Lloca de Canals després de l'entrevista, on més de 30 persones participaren activament en un debat més que enriquidor on el Raynier respongué a totes les qüestions que se li plantejaren.

En breu tindre'm pròximes entregues força interessants de Sumant Lluites amb la gent de Radio Malva, la Koordinadora de kolectius del Parke Alkosa i Artíficial Zine. Un abraç per a tots els oïents, que ens transmetes l'energia necessària per a tirar endavant aquest projecte.

Salut i ens veiem als carrers... o a la radio.


PD: si algú vol participar-hi a Radioburropolseguera, podeu contactar amb nosaltres a través de radioburropolseguera@gmail.com – Recordeu que volem que la radio siga comunitària, i això és impossible sense la participació de tots, cal fer nostres els mitjans, sols així reflexaran la crua realitat, i no la mentida que ens venen els mass media.

6 comentaris:

  1. bieeeeeeeeeeeeeeeeen! la següent entrega de sumant lluites calenteta! acabada de traure del forn!!!!!!!!!!!!

    a veure com sona...

    ResponElimina
  2. ja l'he escoltat!
    al final si ke s'escolta el riu de fons, però tampoc molesta molt no?
    també és una llàstima ke en algus moments el micro de raynier està un poc baix.

    bé, el finde pròxim sessió doble eh? vinga, aneu agant forces!!!

    ResponElimina
  3. Ei, molt bo el programa i l'entrevista!! Enhorabona :)

    ResponElimina
  4. Atenció a tots els burroadictes.
    L'assemblea de joves de l'Alacantí ha posat en marxa un nou projecte de Radio. De moment podeu escoltar el seu primer programa "Crònica Taronja" a la part dreta del blog, i ara mateix els afegiré a l'apartat de teixint xarxa.

    Es tracta d'un setmanari sobre l'Alacantí, i a més sona que dona gust, això si que es qualitat de so, vos dic amb convicció que no té desperdici.

    A més, ens han donat la grata sorpresa de telefonar-nos per a vore si estàvem interessats en compartir els programes, així, pensat i fet, ja podem trobar els nostres programes a http://maulets-alacanti.blogspot.com, si no comproveu-ho.

    Ara més que mai sembla que el verí s'estén a traves de les ones
    (almenys les cibernètiques.......... de moment).

    Un abraç molt fort des d'ací per a ells.

    ResponElimina
  5. valla tela radioburropolsegera interprovincial sas!!!!!! aixo es per a guardaro en la memoria de veritat jejejejeje.
    Mola aixo que s'estenga el"veri".
    som la revolució

    ResponElimina
  6. nosaltres amb els mitjan ke tenim (ke donen prou ke dessitjar) ja fem prou xè! inclús massa bé sonem.

    felicitats als de l'alacantí

    ResponElimina