dimarts, 15 de febrer del 2011

Sumant Lluites nº4 amb Artificial Zine DO IT YOURSELF

Una radio, un grup i un zine baix el lema "Do it yourself"... que més es pot demanar als amants del hardcore de la nostra comarca?.




En aquest 4 programa tenim el plaer de presentar-vos a Jaume i a Rafa, fundadors de
Rus Youth Radio - http://lateuaradiohxc.blogspot.com/
Artificial Zine - http://artificialzine.blogspot.com/
i del grup que música Artificial Beach (que debutarà al CSO La Residencia el 12 de març d'aquest any).

Ja tinguérem el plaer de fer amb ells un compartint camins, ara els tenim ací a Radioburropolseguera per a parlar del la historia del hardcore, de l'escena d'aquest moviment a la nostra comarca, de llibres i documentals sobre el tema, de veganisme, del paper dels mitjans de comunicació, de la situació a la comarca i moltes més coses. I com no sempre des de la perspectiva dels tres projectes que actualment porten entre mans.

Tot açò acompanyat de la música de Artificial Peace, SSD, 24 Ideas i Nati Stanchi, als quals envie'm un fort abraç des de la costera (ací vos deixem el sue maiespeix http://www.myspace.com/natistanchi i l'enllaç des del que podreu descarregar algo de la seua música http://www.megaupload.com/?d=T3O10NOV)

Espere'm que ho disfruteu, un abraç i ens veiem als carrers... o a la radio.

PD: si algú vol participar-hi a Radioburropolseguera, podeu contactar amb nosaltres a través de radioburropolseguera@gmail.com – Recordeu que volem que la radio siga comunitària, i això és impossible sense la participació de tots, cal fer nostres els mitjans, sols així reflexaran la crua realitat, i no la mentida que ens venen els mass media.

5 comentaris:

  1. això si ke és una radio de qualitat

    ResponElimina
  2. El simó es un pesao que soles parla d'historia!(sóc adrià espí)

    ResponElimina
  3. Us passe informacio que en le moment se'm va oblidar:
    1) La discografica de Black Flag es deia sst records que va editar grups com minutemen o els conegudissims Sonic Youth
    2) Com a pelis/documentals, son molt interessants 4 titols
    American hardcore: a history of punk rock, historia del hardcore fins 1985 on parlen intrgrants dels grups que ho van viure.
    Edge: the movie, documental sobre el sxe
    Another state of mind: documental de la gira que feren l'estiu del 82 youth brigade, minor threat, soa i social distorsion, jo el vaig veure subtitulat per la 2 fara uns 15 anys i crec que el tinc en vhs
    The decline of western civilization, no l'he vist sencer pero crec que es un documental sobre l'escena punk i apareixen black flag, circle jerks, x, i no se qui mes
    Edge: the movie.
    Quan ho mire us dic els llibres
    Una abrçada. Jaume

    ResponElimina