dimarts, 8 de març del 2011

Sumant lluites nº5 amb el grup d'oci de Xàtiva



En aquest programa us presentem al grup d’oci de Xàtiva, una iniciativa amb la qual es pretén que la gent jove de Xàtiva amb diversitat funcional puga gaudir amb autonomia i normalització del seu temps lliure. És a dir, que els joves, siguen quines siguen les seues característiques, puguen fer coses tan normals com anar amb els amics al cinema, eixir de festa pels pubs, anar a donar una volta… Alguns dels cremats hem tingut el plaer de compartir aquestes activitats amb el grup d’oci i hem pogut comprovar de primera mà que hi ha, com a qualsevol grup d’amics, gent molt diversa però, sobretot, divertida. Ho podreu comprovar també escoltant el programa de ràdio. Si algú vol participar es pot posar en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic: grupocixativa@hotmail.es

En aquest programa conte'm amb la música de Jaume Sisa, Ovidi, Raimon i Hot Pants.

Espere'm que ho gaudiu, un abraç i ens veiem als carrers... o a la radio.

PD: si algú vol participar-hi a Radioburropolseguera, podeu contactar amb nosaltres a través de radioburropolseguera@gmail.com – Recordeu que volem que la radio siga comunitària, i això és impossible sense la participació de tots, cal fer nostres els mitjans, sols així reflexaran la crua realitat, i no la mentida que ens venen els mass media.

5 comentaris:

  1. m'encantaaaaaaaa!
    hem de fitxar a kiko eh? ho fa de luxe!


    llàstima que hi haja alguna estona que el so està fatal...

    vinga, a per el pròxim

    ResponElimina
  2. QUICO ens ha deixat sense paraules, no coneixiem aquesta faceta seua.

    Enhorabona

    ResponElimina
  3. jajajajaja
    doncs mal reporter teniu en casa!

    ResponElimina
  4. Soy la madre de uno de estos chavales , y quiero darle las gracias a Laura , Ester y atodos los voluntarios. GRACIAS a todos ellos nuestros hijos , pueden salir como cualquier grupo de jóvenes.
    Deberían de fichar a kiko de reportero...ES TOTALLLL!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Mola molt, per qualsevol cosa saveu que podeu comptar amb mi i amb el grup de teatre Tex, en el que Quiko tb està, segur que li encantaria tornar!!! Gracies a Cremats per interesar-se per una causa com aquesta!!!

    ResponElimina