dilluns, 6 de juny del 2011

Concentracions el 9 de juny contra la línia única d'educació

Si amb la línia única d'educació desapareix la nostra llengua, et tallarem la teua!
Foto. Alejandro Font de Mora

    El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, anuncia que es vol aplicar per al curs 2012-2013 l'ensenyament públic amb una sola línia que impartirà classes alternant el valencià, el castellà i un altra llengua. Per tant, d'aquesta manera desapareixeria l'opció d'obtenir una educació íntegrament en la nostra llengua.

    Escola Valenciana ha convocat per al proper dijous 9 de juny concentracions de protesta contra aquesta decisió a València, Alacant i Castelló. Afirmen, que eliminar la línia d'ensenyament en valencià suposaria una condemna a la seua desaparició en un termini d'uns 20 anys.

    Cal evitar que això passe, ja que la nostra llengua és un dels majors símbols d'identitat que posseïm. Suposa una agressió contra la nostra cultura, per tant, tots ens hem de mobilitzar contra un govern que no escolta als ciutadans.

Com sempre, el Partit Popular valencià i les seues estúpides decisions...


3 comentaris:

  1. La putada es que el dijous també tenim l'assemblea ací a Xàtiva, ens partim no???
    els que estiguen per valència a deixar-li les coses clares al font de mora i els xàtiva a l'ajuntament de Xàtiva no?

    La putada es que fan el que volen, costa molt incidir sobre les decisions, però no hi ha rés impossible no? experiències com les del Parke Alcosa demostren que amb una bona estratègia i moltíssima pressió es poden aconseguir coses.

    El que volen aconseguir es que tinguem que pegar-nos el curro de muntar escoles populars on s'ensenye valencià, així ells no tindran que invertir en l'escola pública i fomentar l'escola privada... així més diners per a les seues polítiques de corrupció, eix del seu programa polític.

    ResponElimina
  2. podriem tame fer alguna coseta en xativa.
    q no es presis q siga soles en vlc. no??

    ResponElimina
  3. la gent que estem aci a valència anirem segur. els ke esteu alli a xàtiva no deixeu la porta de l'ajuntament buida!

    per ara, en matèria d'educació, l'experiència ens diu que per molts manifestants i esforços que pugam fer, no ens van a fer molt de cas; sinó mireu els moviments contra el nou pla de d'estudis (Pla Bolonya) que finalment aci el tenim.

    bé, esperem ke la lluita no passe desapercebuda...

    ResponElimina