divendres, 1 d’abril del 2011

Cap de setmana reivindicatiu a Xàtiva 1-2 d'abril

1 d'abril a les 19:30 a la Porta de l'ajuntament 


Contra la manipulació de Canal 9, les polítiques del Govern Valencià i la corrupció!!!


Crida a la concentració d'Endavant la costera:

Contra la manipulació de Canal 9: per una RTVV pública, digna, de qualitat i en valencià. Contra la (presumpta) corrupció de dirigents del PP i del President de la Generalitat, el (presumpte) finançament il·legal del PP valencià i la seua relació amb la trama Gürtel, l'abús de poder i el menyspreu a la democràcia i a la ciutadania. Contra les polítiques del desficaci, del balafiament, dels projectes faraònics, dels fastos i dels negocis dels amics de la Generalitat: per una política honesta al servici de l'interés general, racional, que atenga les necessitats socials i que prioritze la sostenibilitat socioeconòmica, el respecte al territori, el medi ambient, la cultura i les persones. Contra la política del caciquisme, el pessebre i el clientelisme polític que duen a terme les diputacions provincials, governades pel PP, beneficiant els amics, repartint prebendes i comprant les persones, i castigant els ajuntaments i els pobles de signe polític contrari: per un repartiment just i igualitari dels recursos i els diners públics, tots hi tenim dret. Per la dignitat de la política, de les institucions valencianes i de la societat valenciana. Els valencians no som com ells diuen i volen: tenim dignitat, som crítics i ens importen les coses.


2 d'abril a les 17:30 a la Plaça de l'Espanyoleto

Manifestació: No al macroabocador de llanera



Manifest de L'assemblea de joves de la Costera l'Escarot:

 NO AL MACROABOCADOR DE LLANERA!

Perquè les decisions que ens afecten a tots no les poden prendre uns quants.


Des de L’Escarot, Assemblea de Joves de La Costera, convoquem per a la pròxima manifestació contra el macroabocador que l’Ajuntament de Llanera ha acceptat col•locar al seu poble, i ho fem per uns motius molt concrets: En primer lloc, considerem que aquesta decisió ens afecta a totes i tots els qui vivim a Llanera o als pobles del voltant. I, com ens afecta, tenim el dret a decidir si ho volem o no ho volem. Una decisió que afecta a tantes persones, i de la manera que ho fa aquesta, no pot ser presa pel govern temporal d’un poble. Hem de ser totes i tots els qui ens veurem afectats qui hem de valorar de la conveniència o no de col•locar el  macroabocador. Un projecte que afecta a molts i que es du a terme per uns quants, no és legítim.


En segon lloc, a més de creure que una qüestió tan important ha de ser decidida pel poble i aquest primer punt ja falla, nosaltres, l’Escarot, ens posicionem en el NO AL MACROABOCADOR, pels següents motius:
-       Una instal•lació d’aquest tamany comporta una gran quantitat de problemes i perills, per al paisatge i l’entorn que afecten, conseqüentment, a la nostra salut i a la nostra qualitat de vida.
-       És una decisió que hui dóna diners a l’Ajuntament d’un poble però demà ens en lleva a tots els pobles del voltant. El nostre entorn, contaminat, brut, i amb riscs per a la salut, ens llevarà opcions de treball al poble i les nostres cases i solars perdran gran part del seu valor.

En tercer lloc, i per acabar, diem NO  a aquesta solució per als residus, perquè tenim alternatives més sostenibles per gestionar-los:
-       Optar per instal•lacions més menudes, segures i controlables, en lloc de macroabocadors. D’aquesta manera, no entrarà fem de fora i el nostre no eixirà a altres zones. Cada zona de residus serà autosuficient.
-       Fomentar el reciclatge, tant des de les cases com a la indústria, per tal que els residus siguen reutilitzats i no acumulats. Així que, aquest dissabte, a les 17:30 ens veiem a la Plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva tots aquells i totes aquelles que no vuiguen deixar el futur de les nostres comarques en les butxaques dels governants de Llanera.


NO AL MACROABOCADOR DE LLANERA!

1 comentari: