dilluns, 18 d’abril del 2011

Cau el sostre al nou hospital La Fe de València

El principal projecte en temes de sanitat de la Generalitat Valenciana dels últims anys ha estat la construcció d'un nou edifici de La Fe de València. Amb això, el Partit Popular valencià, pretenia netejar la seua imatge, tan estropellada després dels casos de corrupció que han protagonitzat, davant el poble.
L'edifici ha contat per a la seua construcció amb un pressupost de més de 383 milions d'euros. En la seua pròpia pàgina web s'enorgulleixen de ser “un dels 50 millors hospitals públics d'Europa”. Però això no és el que es va descobrir el passat 31 de març, quan va caure part del sostre a prop de la zona de quiròfan.
Feu una ullada a aquestos dos vídeos. El primer és de promoció del projecte, i el segon està gravat per una treballadora de l'hospital, moments després de que el sostre s'esfondrara.







Com se'n van un de l'altre eh?

La sanitat és una rama del govern molt important, i així estan les coses. Penseu-ho abans de deixar caure la papereta el proper 22 de maig a les urnes!

5 comentaris:

  1. I ja voreu que prompte es caurà el de la Ciutat de l'Esport...

    ResponElimina
  2. pero no caurà el de l'ajuntament eh?
    ni el de les corts

    ResponElimina
  3. Segur que estes coses no passarien si l'hospital fora privat xD Sabeu la penya que esta xuplant pasta de la seguretat social?? Si ens carreguem a dos o tres això que ens estalviem...es com la "llegenda urbana" dels autobusos de jubilats que tenien dubtosos accidents anant a Benidorm xDD

    ResponElimina
  4. jajajajja abel si aixo fora deveres primer anirien a per els de la teua calanya...xD

    ResponElimina
  5. xè abelito, mira que eres bordet eh?

    ResponElimina